'Ook dagen gehad dat ik dacht: stop er gewoon mee, heb er geen zin meer in'

'Ook dagen gehad dat ik dacht: stop er gewoon mee, heb er geen zin meer in'

01-09-2020 22:51
24

Ricardo Kishna geeft toe dat hij er tijdens zijn revalidatie aan gedacht heeft om te stoppen met voetballen. De aanvaller, die maandag een contract tekende bij ADO Den Haag, vindt dat zijn beste jaren nog moeten komen.

Kishna is goudeerlijk wanneer hem gevraagd wordt of hij altijd wel zin heeft blijven houden in het spelletje. "Nee, eerlijk gezegd niet. Ik heb ook dagen gehad dat ik dacht: ik stop er gewoon mee, ik heb er geen zin meer in", geeft hij aan voor de camera van FOX Sports. "Dan moet je het geluk hebben dat je mensen dichtbij je hebt staan die je er doorheen slepen. Af en toe is was heel zwart natuurlijk. Ik voetbal sinds ik vijf ben, je leven bestaat dagelijks uit voetbal. Het is eigenlijk je sociale leven geworden en dat valt opeens weg."

Het was niet de eerste keer dat Kishna te maken kreeg met een zware knieblessure. De eerste keer kon hij nog bij ADO revalideren, maar de tweede keer was het anders. "Afgelopen jaar was ik op mezelf aangewezen. Dat zijn wel de zwaarste dagen", geeft hij aan. "Mijn beste jaren moeten nog komen. Ik heb nog fitte benen mag ik hopen, want ik heb niet heel veel gespeeld. We gaan het zien", sluit de pas 25-jarige Kishna af.