RKC komt met Grim-nieuws: 'Volgende stappen in verdere professionalisering'

RKC komt met Grim-nieuws: 'Volgende stappen in verdere professionalisering'

04-09-2020 16:46
18

RKC Waalwijk en hoofdtrainer Fred Grim krijgen voorlopig geen genoeg van elkaar. Het contract met de oud-doelman van Ajax en SC Cambuur is met één jaar verlengd, hebben de Brabanders vrijdag bekendgemaakt via de officiële kanalen.

De 55-jarige Grim ligt nu tot 2022 vast en gaat zijn derde en vierde seizoen in Waalwijk tegemoet. De toenmalige assistent-trainer van Sparta ging in 2018 aan de slag in het Mandemakers Stadion en leidde RKC in zijn eerste seizoen direct naar Eredivisie-promotie. Dat verblijf op het hoogste niveau leek beperkt te blijven tot één seizoen, maar RKC mocht na de uitbraak van het coronavirus alsnog in de Eredivisie blijven.

Wedden

Meer odds

Dat zal het dus met Grim doen. "In 2018 zijn we een samenwerking gestart met een gezamenlijke missie. Ik kijk ernaar uit om hier samen met alle geledingen een vervolg aan te geven en verder te bouwen aan RKC Waalwijk", laat de hoofdtrainer weten aan de RKC-kanalen. Ook algemeen directeur Frank van Mosselveld is blij dat de samenwerking verlengd is. "De werkwijze van Fred sluit aan bij de visie van de club. Samen gaan we de volgende stappen zetten in de verdere professionalisering van RKC Waalwijk."