'Brutaal Atlético Madrid probeert Suárez-transfer naar Juventus te kapen'

'Brutaal Atlético Madrid probeert Suárez-transfer naar Juventus te kapen'

08-09-2020 18:18
39

Atlético Madrid wil de transfer van Luis Suárez naar Juventus kapen, meldt ESPN dinsdag. De overgang naar Italië was al nagenoeg rond, maar mogelijk gaat de Uruguyaan nu toch weer twijfelen.

ESPN voert twee redenen aan waarom Suárez de transfer naar Juventus af zou kunnen blazen. De spits is al akkoord met De Oude Dame, maar Atlético biedt hem volgens ESPN een hoger salaris. Daarnaast heeft Suárez altijd de voorkeur gegeven aan een langer verblijf in Spanje. Hij hoeft dan z'n gezin niet te verhuizen en heeft ook geen Italiaans paspoort nodig. 

Suárez zou sportief gezien echter een hogere pet op hebben van Juventus dan van Atlético, omdat de Italianen simpelweg een betere selectie hebben dan Los Rojiblancos. Maar ESPN beschrijft dat Atlético langer kan wachten met het samenstellen van de selectie, daar waar Juventus-trainer Andrea Pirlo zijn ploeg zo snel mogelijk rond wil hebben.

Suárez kan bij zowel Juventus als Atlético voor twee seizoenen tekenen. De club uit Madrid wacht op zijn antwoord, zo klinkt het.