Veerman getipt bij Ajax én PSV: 'Daar loopt nu al drie jaar Jorrit Hendrix...'

Veerman getipt bij Ajax én PSV: 'Daar loopt nu al drie jaar Jorrit Hendrix...'

Gepubliceerd: zaterdag 19 september 2020 om 11:04za 19-09-2020 om 11:04

Joey Veerman is toe aan een volgende stap in de Eredivisie. Dat stelt Kees Kwakman, die bij FC Volendam met hem samenspeelde. De 21-jarige middenvelder wordt als goede versterking gezien voor zowel PSV als Ajax.

"Joey is best wel een geval apart. In de zin van hoe hij voetbalt. Hij is zo'n liefhebber, is helemaal niet zenuwachtig. Zijn eerste wedstrijd in de Eredivisie was uit bij Ajax. Hij liep al tweeënhalf jaar te zeiken dat hij in de Eredivisie wilde spelen. Nou, hij mocht en hij speelde alsof hij daar al tien jaar op het middenveld stond", vertelt Kwakman bij Voetbalpraat op FOX Sports.

"Dat komt ook gewoon door hoe hij in het leven staat, hoe hij is. Relaxed, ik maak mij niet zo druk", vervolgt de analist. "Zelfverzekerd. En zo voetbalt hij ook. Hij moet allen die laatste stap gaan zetten naar: hoe word ik nog meer bepalend, naast aan de bal geweldig te zijn."

"Hij moet weer uitgedaagd gaan worden, want hij is nu alweer de beste", adviseert Kwakman. "Dat was bij FC Volendam al zo na drie maanden, toen gaf ik de bal al aan hem. En dat is nu bij Heerenveen ook weer het geval. Ik zie hem bij PSV wel voetballen. Daar loopt nu al drie jaar Jorrit Hendrix…"

Leo Driessen komt met een andere suggestie. "Ik vind het een voetballer voor Ajax, daar zie ik hem wel voetballen", voegt de commentator toe.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Veerman rijp voor een transfer naar PSV of Ajax?

(2246 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws