LIVE-discussie: gewijzigd ADO en Groningen jagen op eerste Eredivisie-zege

LIVE-discussie: gewijzigd ADO en Groningen jagen op eerste Eredivisie-zege

Gepubliceerd: zondag 20 september 2020 om 11:45zo 20-09-2020 om 11:45

ADO Den Haag begint zondag flink gewijzigd aan de eerste thuiswedstrijd van het seizoen in de Eredivisie. Trainer Aleksandr Rankovic geeft onder meer nieuweling Lassana Faye een basisplaats tegen FC Groningen, dat het nog moet stellen zonder Arjen Robben.

Naast Faye, die de geschorste Boy Kemper vervangt, zijn ook John Goossens, Vicente Besuijen en Bilal Ould-Chikh nieuw in de opstelling. Goossens is de vervanger van Kees de Boer op het middenveld, dat tegen Heracles Almelo (2-0 nederlaag) niets had in te brengen. Besuijen en Ould-Chikh moeten spits Michiel Kramer van assists voorzien. Zij krijgen de voorkeur boven Bourard en Arweiler.

Bij Groningen keert Ajdin Hrustic terug in de basis na een blessure. Zijn terugkeer komt als geroepen voor coach Danny Buijs, die naast Robben ook Patrick Joosten, Gabriel Gudmundsson en Sam Schreck moet missen. De Trots van het Noorden begon het seizoen met een 1-3 nederlaag tegen PSV.

ADO en Groningen trappen om 12.15 uur af in de Hofstad.

De opstellingen

ADO Den Haag: Koopmans; Van Ewijk, Bijen, Pinas, Faye; Ratiu, Rigo, Goossens, Besuijen; Kramer, Ould-Chikh.

FC Groningen: Padt; Dankerlui, Dammers, Itakura, Van Hintum; Matusiwa, Lundqvist, Van Kaam; Hrustic, Strand Larsen, El Hankouri.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat wordt de uitslag bij ADO - Groningen?

(260 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws