AD: Bayern zet zijn tanden in Dest-besprekingen en nadert vraagprijs Ajax

AD: Bayern zet zijn tanden in Dest-besprekingen en nadert vraagprijs Ajax

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 06:45di 22-09-2020 om 06:45

Laatste update: dinsdag 22 september 2020 om 07:19di 22-09-2020 om 07:19

Een vertrek van Sergiño Dest bij Ajax wordt steeds waarschijnlijker, meldt het Algemeen Dagblad dinsdagochtend. De in Almere geboren back met de Amerikaanse voetbalnationaliteit staat in de nadrukkelijke belangstelling van Bayern München, dat er bijna uit lijkt met Ajax.

In de Spaanse media wordt uitvoerig gespeculeerd over een transfer naar FC Barcelona, maar volgens het AD heeft Bayern de beste papieren. Der Rekordmeister wilde vooralsnog niet voldoen aan Ajax' vraagprijs van twintig miljoen euro, maar de gesprekken tussen beide partijen zijn nog altijd gaande. 'Van een akkoord was gisteren nog geen sprake, maar het gat tussen vraag en aanbod wordt wel steeds kleiner', concludeert de ochtendkrant. Ook De Telegraaf maakt melding van voortvarende gesprekken.

Het Ajax-talent van het seizoen 2019/2020 wil zelf dolgraag naar de regerend Champions League-winnaar: als beide clubs elkaar vinden, is een akkoord tussen Dest en Bayern slechts een formaliteit. De vleugelverdediger heeft zijn laatste wedstrijd voor Ajax mogelijk al gespeeld. Dest viel zondagmiddag in tegen RKC Waalwijk en verving Daley Blind tien minuten voor tijd.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Dest al toe aan Bayern München?

(3150 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws