Vermeulen presenteert dramatische cijfers van PSV'er Bruma: Volkomen dodelijk

Vermeulen presenteert dramatische cijfers van PSV'er Bruma: "Volkomen dodelijk"

Gepubliceerd: maandag 28 september 2020 om 00:00ma 28-09-2020 om 00:00

Laatste update: maandag 28 september 2020 om 00:00ma 28-09-2020 om 00:00

Weer was Bruma een van de zwaksten aan de kant van PSV. NOS-commentator Arno Vermeulen vraagt zich af waarom de Portugese international mag blijven staan van trainer Roger Schmidt. Hij denkt zelfs dat zijn avontuur in Eindhoven erop zit.

Bruma, waar PSV twaalf miljoen euro voor betaalde, heeft nog maar weinig laten zien. Ook tegen Heracles Almelo maakte de aanvaller de ene fout na de andere. "Daar kun je niet omheen. Het lijkt heel makkelijk om Bruma te bashen, maar het was weer niet om aan te zien", zegt Vermeulen bij Studio Voetbal. "Vorige week viel hij in, maar nu stond hij in de basis. Hij heeft niet één bal gelukte actie gedaan in deze wedstrijd."

"Ik heb vaak genoeg wat over hem gezegd. Dat mag geen makkelijke uitweg zijn, maar hij deed zó weinig goede dingen", voegt Pierre van Hooijdonk toe. "Hij moet op de trainingen geweldige dingen laten zien dat hij iedere keer maar weer opgesteld wordt. Zijn geluk is dat er een nieuwe trainer is."

Vermeulen presenteert de dramatische cijfers van Bruma tegen Heracles: nul geslaagde voorzetten, nul gecreërde kansen en slechts 17% van zijn duels werd gewonnen. Bruma speelde negentig minuten in Almelo. "Hij mocht ook blijven staan en liet helemaal niets zien. De cijfers zijn volkomen dodelijk. Als een speler dit laat zien, ben je klaar. Verder waren het alleen maar verkeerde passes en balverlies. Dat boek is eigenlijk dicht. Ik denk dat ze heel erg aan het zoeken zijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

PSV moet Bruma verkopen

Ja
93%
Nee
7%
(2099 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws