Drukke dagen voor Flick en Bayern: 'Vanzelfsprekend dat we hem willen halen'

Drukke dagen voor Flick en Bayern: 'Vanzelfsprekend dat we hem willen halen'

Gepubliceerd: zaterdag 3 oktober 2020 om 14:46za 03-10-2020 om 14:46

Bayern München gaat nog een aantal drukke transferdagen tegemoet. Der Rekordmeister gaat volgens Duitse media nog minstens drie spelers aan de selectie toevoegen voor het sluiten van de markt. 

De eerste aanwinst lijkt al zo goed als op weg naar München. Bayern en Espanyol zouden al overeenstemming hebben bereikt over de transfer van Marc Roca naar de Bundesliga, melden Diario SPORT en Kicker. Bayern betaalt naar verluidt negen miljoen euro voor de 23-jarige middenvelder. Persoonlijk is Roca er al uit met de Duitse club.

Op de personferentie voorafgaand aan de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Hertha BSC gaat trainer Hansi Flick ook in op een mogelijke transfer van Chelsea-aanvaller Callum Hudson-Odoi. "Hij is een van de grootste talenten op zijn positie", wordt Flick geciteerd door BILD. "Het is daarom als vanzelfsprekend dat we hem graag naar Bayern willen halen."

Nu Sergiño Dest voor FC Barcelona heeft gekozen, hoopt Flick ook nog op een rechtsback. Volgens Kicker is Max Aarons van Norwich City nadrukkelijk in beeld bij Der Rekordmeister.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws