'United gaat voor transferstunt en wil spits transfervrij naar Old Trafford halen'

'United gaat voor transferstunt en wil spits transfervrij naar Old Trafford halen'

03-10-2020 19:37
39

Een transferstunt is op komst in Manchester: Edinson Cavani is op weg naar Manchester United. De Uruguayaanse aanvaller reist zondag naar Engeland om zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen te zetten.

Dat meldt ESPN. Cavani verliet Paris Saint-Germain na vorig seizoen en is op dit moment transfervrij op te pikken. De spits wil graag de overstap maken naar Old Trafford, maar zal qua salaris flink in moeten leveren ten opzichte van zijn tijd bij PSG. 

Een mogelijke transfer van Cavani naar United zal niet het laatste nieuws zijn uit Manchester. De club hoopt nog steeds op de komst van Jadon Sancho van Borussia Dortmund, maar dan zal de Duitse club wel wat water bij de wijn moeten doen. De vraagprijs van 120 miljoen euro is United vooralsnog te gortig. Ook Porto-back Alex Telles staat op het lijstje van de club.

Chris Smalling en Diogo Dalot staan op het punt om United te verlaten. Smalling is dichtbij een definitieve overstap naar AS Roma, terwijl Dalot in verband wordt gebracht met AC Milan. Andreas Pereira is al vertrokken: hij speelt dit seizoen op huurbasis voor Lazio.