Berghuis vol lof over Feyenoord-aankoop: 'Goed werk van Frank en de club'

Berghuis vol lof over Feyenoord-aankoop: 'Goed werk van Frank en de club'

05-10-2020 07:38 Laatste update: 07:47
82

João Teixeira lijkt zich definitief in de basis van Feyenoord te hebben gespeeld. De Portugese stilist maakte tijdens de gewonnen uitwedstrijd tegen Willem II (1-4) een goede indruk op trainer Dick Advocaat en aanvoerder Steven Berghuis.

Teixeira kreeg in Tilburg zijn eerste basisplaats en gaf twee assists. "Ik denk dat dat wel een link op het middenveld is die we vorige jaren niet hebben gehad", reageert Berghuis in De Telegraaf. "Frank (Arnesen, red.) en de club hebben goed werk geleverd. Hij is een echte voetballer op het middenveld, die vooruit kijkt, creëert en deze wedstrijd twee assists aflevert. Ik denk dat hij een middenvelder is die kwaliteiten bezit die wij nog niet hadden."

Wedden

Meer odds

Ook Advocaat is tevreden met Teixeira, die op de plek van de gepasseerde Orkun Kökcü speelde. Ook debutant Uros Spajic viel tegen Willem II in het pulletje bij Advocaat. "We hebben vorig jaar al bewezen dat we een heel aardig elftal hebben. Nu hebben we er ook nog wat jongens bij, zoals Teixeira en Spajic, die het deze wedstrijd uitstekend deden. Als dat zich doorzet, is dat alleen maar positief. De rest trekt zich daar ook aan op."