De Bruyne maakt onvrede kenbaar: 'Niemand luistert naar de spelers'

De Bruyne maakt onvrede kenbaar: 'Niemand luistert naar de spelers'

Gepubliceerd: zaterdag 10 oktober 2020 om 19:52za 10-10-2020 om 19:52

Laatste update: zaterdag 10 oktober 2020 om 19:54za 10-10-2020 om 19:54

Door de coronacrisis moest onder meer de Premier League van vorig seizoen later afgewerkt worden. Ondertussen is het nieuwe seizoen alweer volop bezig in Engeland en ook is er weer interlandvoetbal. Voor Kevin De Bruyne is de maat inmiddels vol.

"Ik maak me zorgen. Vooral als ik naar mijn eigen situatie kijk. Ik heb 8 à 9 dagen vrijaf gehad. Ik kon niet op vakantie omdat mijn vrouw hoogzwanger was. Ik heb geen vakantie gehad. Als ik tot het eind van het seizoen doorga, betekent dit dat ik twee jaar zonder pauze zal hebben gespeeld", vertelt De Bruyne aan Het Laatste Nieuws.

Voor de Bruyne is het momenteel niet eenvoudg. "Vooral mentaal heb je die rust nodig. Je lichaam moet kunnen helen", zegt hij. "Maar niemand luistert naar de spelers. Iedereen zegt: je verdient goed geld, daar moet je maar mee om kunnen gaan. Zo gaat dat. Die opmerkingen kan ik aan. Ik zie een blessuregolf aankomen, voor veel spelers. Ik ken mezelf. Ik geef altijd honderd procent, ik kan niet aan tachtig procent spelen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws