'Wil kampioen worden, daar maken we met Feyenoord zeker kans op'

'Wil kampioen worden, daar maken we met Feyenoord zeker kans op'

Gepubliceerd: zaterdag 17 oktober 2020 om 11:49za 17-10-2020 om 11:49

Uros Spajic kende een moeilijk jaar bij FK Krasnodar. De verdediger stond lang langs de kant met een slepende enkelblessure, maar is weer helemaal fit en klaar om voor de titel te spelen met Feyenoord.

"Het was een heel zware periode voor mij. Ik was gewend om altijd te spelen en opeens kon dat niet meer. Ik had een heel lange pauze. Ook psychisch was dat een hele zware periode", begint Spajic in gesprek met de NOS over zijn enkelblessure. Spajic moest vorig seizoen een kleine operatie aan zijn enkel ondergaan.

"Normaal gesproken staat daar drie tot vier weken voor. Maar bij mij heeft dat twee maanden geduurd", vervolgt hij. "Daar kwam corona nog eens overheen. Die tijd heeft mij echt geraakt. Je hoopt dat het snel voorbijgaat, maar voor je gevoel komt er geen einde aan. Ik werd toen ook elke ochtend piekerend wakker over die blessure. Gelukkig voel ik mij nu weer goed en ben ik honderd procent fit."

Spajic is klaar om met Feyenoord te strijden om de prijzen. "Ik wil kampioen worden en ik denk dat we daar zeker kans op maken. Feyenoord strijdt elk jaar om de prijzen. Het wordt zwaar. In Nederland doen er drie of vier teams mee om het kampioenschap, maar de kans is er zeker", sluit de Serviër af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws