Götze en Sangaré maken indruk bij PSV: 'Natuurlijk imponerend, als je hem ziet...'

Götze en Sangaré maken indruk bij PSV: 'Natuurlijk imponerend, als je hem ziet...'

Gepubliceerd: maandag 19 oktober 2020 om 19:38ma 19-10-2020 om 19:38

Aad de Mos is onder de indruk van PSV-aanwinsten Mario Götze en Ibrahim Sangaré. Götze was meteen trefzeker tegen PEC Zwolle, terwijl Sangaré een sterke wedstrijd speelde op het middenveld.

"Je ziet het vaker in de voetballerij: debutanten die een goal maken. En een debutant met heel veel ervaring en wereldfaam doet hetzelfde", doelt De Mos op Götze in Elfrink & De Mos van het Eindhovens Dagblad. "Het moet alleen een vervolg krijgen."

Toen Götze eenmaal zijn PSV-contract had getekend, plaatsen mensen vraagtekens rondom zijn fitheid. Daar is na de wedstrijd tegen PEC Zwolle weinig meer over te horen. "Die man ziet eruit alsof hij vijf halve marathons loopt per week", stelt Elfrink. De Mos is wat afwachtender. "Dat zullen we moeten beoordelen over een langere periode. Laten we nog niet te vroeg juichen."

Naast Götze maakte ook Sangaré zijn basisdebuut voor PSV. "Er staat wel iemand, hij is sterk in zijn positie. (...) Zijn lichaam is natuurlijk imponerend, als je hem ziet... Het lijkt wel een American Football Player", aldus De Mos. "We kunnen er kort en krachtig over zijn: PSV heeft goed ingekocht."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws