Late goal van Malen 'is gerechtigheid' voor PSV: Dit is wat we verdienden

Late goal van Malen 'is gerechtigheid' voor PSV: "Dit is wat we verdienden"

Gepubliceerd: vrijdag 30 oktober 2020 om 06:54vr 30-10-2020 om 06:54

Roger Schmidt was na afloop van het Europa League-treffen tussen PSV en Omonia Nicosia een blij man. De Eindhovenaren haalden in blessuretijd de zege weg op Cyprus en dat vond de Duitse oefenmeester een vorm van gerechtigheid.

Donyell Malen bezorgde het team van Schmidt in minuut 92 de volle buit. "Dit is wat we verdienden", zegt de trainer na afloop op de persconferentie, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "De situatie voor deze wedstrijd was heel lastig, want we misten veel spelers en we moesten ook nog eens apart reizen. Voor onze focus was dat niet goed. Maar we hebben gevochten voor de punten en dat was zeker na de goal van de tegenstander niet makkelijk."

 PSV komt door de overwinning op Cyprus op drie punten in de poule en daarmee is nog alles mogelijk. Granada speelde donderdagavond gelijk tegen PAOK, waardoor de Spanjaarden met één puntje meer koploper zijn. "Voor het team is dit een heel prettige overwinning", legt Schmidt uit. "Het is ook heel speciaal als het op het einde gebeurt. We hebben in de slotfase laten zien dat we willen winnen en deden dat niet met lange ballen, maar door gewoon te voetballen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws