Memphis haalt uit naar Olympique Lyon: 'Wat ik nu zie gebeuren bij de club...'

Memphis haalt uit naar Olympique Lyon: 'Wat ik nu zie gebeuren bij de club...'

08-11-2020 17:17 Laatste update: 19:19
46

Memphis Depay heeft uitgehaald naar zijn ploeggenoten van Olympique Lyon. Hij is teleurgesteld in de mentaliteit van z'n collega's en vindt de tiende plaats in de Ligue 1 Lyon-onwaardig.

Memphis was de afgelopen zomer dicht bij een toptransfer naar FC Barcelona. Toen die op het laatste moment afketste, beloofde hij dat hij zich voor de volle honderd procent in zou blijven zetten voor Lyon. Dat Lyon nu slechts tiende staat, raakt hem.

"De titel? Dat zou ons doel moeten zijn. Ik kan niet zeggen wat er nu allemaal door m'n hoofd gaat. Over wat er gaande is, wat ik zie gebeuren bij de club, er zijn dingen waar ik niet eerlijk over kan zijn", zegt Memphis tegen Téléfoot. 

Memphis is teleurgesteld in de mentaliteit van zijn ploeggenoten. Hij verwacht meer. "Dat zou een motivatie moeten zijn voor alle spelers die bij Lyon spelen. Het is een erg grote club, dat moeten mensen zich realiseren. En iedereen die naar de club komt moet zich dat ook realiseren. Je komt hier om prijzen te winnen. Dat moet ten minste je ambitie zijn."