Voormalig PSV-spits op 'verlanglijstje' Hiddink bij Curaçao: 'Gesprekje gehad'

Voormalig PSV-spits op 'verlanglijstje' Hiddink bij Curaçao: 'Gesprekje gehad'

17-11-2020 20:59
32

Guus Hiddink is (eindelijk) begonnen aan zijn avontuur als bondscoach van Curaçao. De Nederlander hoopt stiekem het WK van 2022 in Qatar te halen met zijn elftal en is op zoek naar spelers die geïnteresseerd zijn om voor het land uit te komen. Bovenaan het lijstje: Jürgen Locadia.

De vorige bondscoach van Curaçao, Remko Bicentini, is er nog steeds niet uit met de voetbalbond van het land. Hiddink kan inmiddels wel aan het werk. Een groot aantal Nederlandse spelers met een dubbel paspoort hebben er al voor gekozen om voor Curaçao uit te komen, maar Hiddink is van plan om die zoektocht door te zetten.

"Je probeert te kijken of er nog spelers geïnteresseerd zijn in Curaçao, of die voor Curaçao willen spelen", vertelt Hiddink in gesprek met De Telegraaf. "Spelers die niet voor het Nederlands elftal in aanmerking komen. We kijken of we het team daar nog kunnen versterken."

Eén van de spelers op het 'verlanglijstje' van Hiddink is Locadia. "Ik heb wel een gesprekje met hem gehad. We kijken hoe hij erin staat, dat is nog niet helemaal duidelijk", sluit Hiddink af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie