Breaking news

Chelsea slaat nieuwe weg in: 'anti-Lampard' Tuchel wordt opvolger van Lampard

Grote PSV-gok Schmidt pakt goed uit: 'Nu kun je weer een veer in z'n kont stoppen'

Grote PSV-gok Schmidt pakt goed uit: 'Nu kun je weer een veer in z'n kont stoppen'

Gepubliceerd: donderdag 3 december 2020 om 22:06do 03-12-2020 om 22:06

PSV in de baas in Spanje en het spel tegen Granada kan op goedkeuring rekenen van Theo Janssen en Jan Boskamp, analisten van RTL7. Door een goal van Donyell Malen gaat PSV aan de leiding.

PSV begon sterk en had Granada 45 minuten lang in de tang. "Ze begonnen echt heel goed. PSV was veruit de betere ploeg, daarna zakte het iets in", zegt Janssen, die niets dan lof heeft voor de goal van Malen. "De goal was fantastisch. Een bal op het juiste tempo van Boscagli, de loopactie van Max. Die voorzet, fantastisch... Zo hard en strak langs de verdedigers. Dat is bijna niet te verdedigen. Het was echt een mooie aanval."

PSV-trainer Roger Schmidt verraste vriend en vijand door tegen Sparta maar liefst acht spelers te wisselen met het oog op de wedstrijd tegen Granada. Boskamp: "Nu kun je weer een veer in z'n kont stoppen, want nu heeft hij gelijk dat hij acht spelers wisselde."

"Ze zien er echt fris uit. De tegenstander weet niet wie ze op moeten pakken. Ze lopen er overheen. Dat is de sterkte van PSV", zegt Boskamp.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Europa League PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws