Utrecht-spelers negeren Sneijder: 'Denk dat de hele ploeg er zo over denkt'

Utrecht-spelers negeren Sneijder: 'Denk dat de hele ploeg er zo over denkt'

16-12-2020 14:02
33

Voor Willem Janssen is er geen twijfel: René Hake moet aanblijven als trainer van FC Utrecht. De aanvoerder van de Domstedelingen is zeer te spreken over de interim-coach, die werd doorgeschoven na het vertrek van John van den Brom.

Eerder op de dag maakte Wesley Sneijder nog bekend dat hij het wel ziet zitten om samen met Mark van Bommel aan de slag te gaan in De Galgenwaard. Als het aan Janssen ligt, blijft Hake echter. "Absoluut! Ik denk dat de hele ploeg er zo over denkt", zegt Janssen tegen RTV Utrecht. "De samenwerking tussen staf en spelersgroep is hartstikke goed. Wij moeten maar één ding doen en zorgen dat we gaan winnen, dan is het helemaal geen discussie. Zo simpel is het denk ik."

Wedden

Meer odds

Met Hake neemt Utrecht het woensdagavond op tegen Ajax in de tweede ronde van de KNVB Beker. Het laatste bezoek aan de Johan Cruijff Arena in de Eredivisie resulteerde in een 4-0 nederlaag. "Vorig jaar hebben we daar niet zo'n beste beurt gemaakt", stelt Janssen, die dat duel omschrijft als één grote rondo. "Gelukkig sprak ik Erik ten Hag na die wedstrijd. Hij zei dat het hun beste wedstrijd in de Eredivisie was onder zijn leiding."