'Een bepaalde angst' bij duo van Feyenoord: 'Je eigen ding blijven doen'

'Een bepaalde angst' bij duo van Feyenoord: 'Je eigen ding blijven doen'

Gepubliceerd: maandag 21 december 2020 om 17:50ma 21-12-2020 om 17:50

Oud-trainer Jan Everse ziet een 'bepaalde angst' bij Feyenoord-speler Mark Diemers en Bryan Linssen. De twee weten hun stempel nog niet bepaald te drukken in De Kuip.

Diemers en Linssen waren bij respectievelijk Fortuna Sittard en Vitesse de grote mannen, maar bij Feyenoord loopt het niet bepaald soepel. Dat is ook Everse opgevallen. "Hij kon bij Fortuna vrijuit spelen", zegt Everse bij FC Rijnmond.

"Toen hij naar Feyenoord kwam, had ik echt een goed gevoel. Ik vond het een speler die hogerop kon spelen. In het begin speelde hij aardig, net als Linssen. Als het dan niet loopt, is het vrijwel alleen maar breed en terug. Dat is een bepaalde angst die er is."

"Iemand die al jaren in De Kuip speelt en een paar ballen verliest, ligt daar niet wakker van. Dan blijf je in je oplossingen die durf erin leggen. Dat is bij hem niet zo. Bij Linssen is dat hetzelfde. Lukt het niet of scoort hij niet, dan gaat hij opeens andere dingen doen. Anders lopen en allemaal gekke dingen in de hoop dat het lukt, maar je moet gewoon je eigen ding blijven doen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Eens met Everse?

Ja
81%
Nee
19%
(339 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws