Bazoer aarzelt en sluit transfer niet uit: 'Wie weet, voetbalwereld is raar'

Bazoer aarzelt en sluit transfer niet uit: 'Wie weet, voetbalwereld is raar'

23-12-2020 21:28
29

Vitesse-verdediger Riechedly Bazoer liep in de Eredivisie-kraker tegen AZ hamstringklachten op, maar hij wilde van een wissel niets weten. De Arnhemse steunpilaar was boos toen trainer Thomas Letsch hem naar de kant haalde.

"Ik wil altijd spelen, altijd het team helpen", verklaart Bazoer voor de camera van FOX Sports. "Eigenlijk wilde ik er niet uit, maar ik loop al vier weken met hamstringklachten. De trainer beschermt mij dan. Ik wil altijd op het veld staan en honderd procent geven. Uiteindelijk was het een goede keuze, omdat ik al met hamstringklachten loop. De trainer is altijd de baas. Als hij je wisselt, moet je dat accepteren."

Bazoer kon na de topper niet beloven dat hij het seizoen afmaakt in Arnhem. Hij ontwijkt de vraag van verslaggever Hans Kraay jr. "Ik heb nog niet met mijn zaakwaarnemer gesproken. Je weet nooit hoe de voetbalwereld in elkaar zit. Ik heb natuurlijk wel de ambitie om hogerop te spelen", aldus Bazoer, die een winters vertrek niet wil uitsluiten. "Wie weet, de voetbalwereld is raar."

Als één van twee centrale verdedigers. "Dat is geen probleem. Ik heb daar in de jeugd van PSV gespeeld, dus ik weet wat er op die positie gevraagd wordt. Ik voel mij gewoon goed bij Vitesse. Maar zoals ik zeg, ik heb nog niet met mijn zaakwaarnemer gesproken. Ik heb natuurlijk ambities, we gaan zien wat er gaat gebeuren."