Utrecht-flirt van Sneijder vermoedelijk onbeantwoord: 'Hake wel serieuze optie'

Utrecht-flirt van Sneijder vermoedelijk onbeantwoord: 'Hake wel serieuze optie'

27-12-2020 14:32
44

De kans dat Mark van Bommel en Wesley Sneijder aan de slag gaan bij FC Utrecht, wordt door Frans van Seumeren niet groot geacht. De eigenaar van de Domstedelingen geeft aan tevreden te zijn over interim-trainer René Hake.

Utrecht wil na het duel met AZ beslissen over de trainerspositie. "Wij hebben nog geen beslissing genomen. Ik kan wel zeggen dat wij tot nu toe tevreden zijn over René. Hij is een veeleisende trainer, hij is een sterke persoonlijkheid en discipline staat hoog aangeschreven in zijn vocabulaire", zegt Van Seumeren tegen FOX Sports. "Wat dat betreft denk ik dat hij zeker een serieuze optie is. Het is meegenomen als de spelers gek met hem zijn, maar dat is niet alles bepalend."

Wedden

Meer odds

Volgens Van Seumeren is er 'een redelijke kans dat Hake het seizoen afmaakt'. Sneijder sprak onlangs zijn interesse uit om samen met Van Bommel aan de slag te gaan in de Galgenwaard, maar dat lijkt geen serieuze optie voor Utrecht. "Ik heb die geruchten ook gehoord. Maar ik heb daar totaal nog niet over nagedacht. Die kans acht ik niet groot."