Messi luidt noodklok bij Barcelona: Het gaat slecht, heel slecht met de club

Messi luidt noodklok bij Barcelona: "Het gaat slecht, heel slecht met de club"

28-12-2020 07:24 Laatste update: 10:08
42

Lionel Messi luidt de noodklok bij FC Barcelona. De 33-jarige Argentijn ziet dat het slecht gaat met de club en hoopt dat de nieuwe president dingen kan veranderen in Catalonië.

"Na de verkiezingen zullen we zien hoe de club ervoor staat", zegt Messi over de presidentsverkiezingen bij Barcelona in gesprek met La Sexta. De verkiezingen zullen op 24 januari plaatsvinden. "Ik zal me niet bemoeien met de kandidaten, ik blijf weg uit dat spel."

Ondanks dat Messi zich niet bemoeit met de verkiezingen, hoopt hij wel dat de nieuwe president iets kan veranderen bij Barcelona. "Dat is hard nodig. Het is nu een lastige situatie voor de club. Barcelona is nog altijd geweldig, maar de club is niet op de plek waar het zou moeten zijn. Het gaat slecht, heel slecht met de club. Het zal moeilijk zijn om terug te keren naar hoe het eerst was."

Ondanks de moeilijke tijden die Barcelona doormaakt, wil Messi later ook betrokken blijven bij de club. "Ik zou graag terugkeren om in deze stad te wonen en bij de club te werken. Barcelona is veel groter dan welke speler dan ook", besluit Messi.