Breaking news

Lukaku gidst effectieve Duivels naar probleemloze zege op bewogen EK-avond

Ten Hag rekent eerst op Huntelaar en vervolgens op Neres: 'Eindfase van herstel'

Ten Hag rekent eerst op Huntelaar en vervolgens op Neres: 'Eindfase van herstel'

Gepubliceerd: zondag 10 januari 2021 om 21:31zo 10-01-2021 om 21:31

Ajax-trainer Erik ten Hag is met een gehavende voorhoede begonnen aan de tweede seizoenshelft: David Neres, Lassina Traoré, Klaas-Jan Huntelaar én Brian Brobbey waren niet van de partij tegen PSV, terwijl Sébastien Haller nog geen hele wedstrijd kon spelen. De Ajax-ziekenboeg zal de komende dagen echter weer leegstromen, verwacht de trainer.

Mohammed Kudus kon tegen PSV weer invallen na ruim twee maanden blessureleed, Huntelaar moet de volgende worden. Volgens het Algemeen Dagblad hoopt Ten Hag dat hij donderdag tegen FC Twente weer een beroep kan doen op de routinier.

Ajax speelt daarna op zondag De Klassieker tegen Feyenoord: in die wedstrijd zou Neres zijn rentree kunnen maken. "Hij heeft de stap naar het veld gemaakt. Hij gaat nu de eindfase van zijn herstel in. We hopen dat hij deze week de volgende stap kan maken", wordt Ten Hag geciteerd door het AD.

Een rentree van Traoré of Brobbey is echter een kwestie van de lange termijn. Traoré kampt met een bovenbeenblessure en zal sowieso niet meespelen tegen FC Twente en Feyenoord.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws