'Ik denk dat Ajax respect voor ons heeft gekregen en zich wil revancheren'

'Ik denk dat Ajax respect voor ons heeft gekregen en zich wil revancheren'

Gepubliceerd: woensdag 13 januari 2021 om 17:01wo 13-01-2021 om 17:01

Ron Jans denkt dat Ajax met respect naar de Grolsch Veste zal afreizen. FC Twente won begin december nog met 2-1 in de Johan Cruijff Arena en de trainer van de Tukkers verwacht dat dat zijn sporen heeft nagelaten.

Twente put in ieder geval veel vertrouwen uit die wedstrijd. "En Ajax zal zich willen revancheren, maar ik denk dat ze ook respect voor ons hebben gekregen", zegt Jans op de website van de club uit Enschede. "Niet alleen door dat duel, maar ook door andere wedstrijden die we gespeeld hebben. Ajax speelde die wedstrijd tegen ons onder hun niveau, terwijl wij het heel goed deden. Zoals we die wedstrijd in de tweede helft speelden, dat zouden we ook graag morgen (donderdag, red.) zien."

Voor de winterstop klaagde de oefenmeester van Twente over het gebrek aan fitheid van zijn spelers. Dat probleem lijkt nu verholpen. "Tegen Emmen hebben we gezien dat die energie er weer helemaal was. Dat was een goede voorbode. Ajax is één van de topteams in Nederland en wanneer je als voetballer daartegen speelt ben je hartstikke gemotiveerd en gedreven. Wij hoeven geen enkele angst te hebben. Zonder angst er gewoon invliegen."

FC Twente en Ajax staan donderdagavond tegenover elkaar in Enschede. Om de koppositie te behouden moet de ploeg van trainer Erik ten Hag winnen. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws