Breaking news

LIVE: Olympiakos raakt de lat, PSV virtueel door naar de volgende ronde in EL

Van Bommel meldt zich na boks met Gerbrands bij PSV voor 'verhelderend' gesprek

Van Bommel meldt zich na boks met Gerbrands bij PSV voor 'verhelderend' gesprek

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 16:44zo 24-01-2021 om 16:44

Laatste update: zondag 24 januari 2021 om 17:00zo 24-01-2021 om 17:00

Toon Gerbrands heeft onlangs een gesprek gehad met Mark van Bommel. Dat onthulde de PSV-directeur zondagochtend bij het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie. De band tussen de oud-trainer en clubleiding is daardoor verbeterd, aldus Gerbrands.

Van Bommel werd in december 2019 ontslagen door PSV en dat leidde tot een slepend conflict, dat deels werd uitgevochten in de media. Het afgelopen jaar herhaalde Van Bommel meerdere keren dat hij Gerbrands een hoop verwijt.

"Anderhalve week geleden heb ik voor het eerst weer een gesprek gehad met Van Bommel", vertelde Gerbrands zondagochtend. Het was een 'goed gesprek', aldus de PSV-directeur. "Beide kanten hebben dingen op tafel gegooid en dat was verhelderend."

Van Bommel en Gerbrands spraken een jaar niet met elkaar, maar op de begrafenis van PSV-icoon Harry van Raaij ontstond een opening. "We gaven elkaar toen een boks, zoals dat in deze tijd gaat. In de weken daarna is het contact langzaam naar een gesprek toe gegroeid."

De meeste kou is nu uit de lucht, benadrukt Gerbrands. "Soms heb je een bepaald beeld en dat blijkt niet te kloppen. Van beide kanten niet. De relatie tussen Van Bommel en PSV is weer redelijk normaal."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws