Breaking news

LIVE: Europees avontuur van PSV ten einde na late goal van Olympiakos (gesloten)

'Van Hooijdonk maakt seizoen af bij NAC, toekomst aanvaller blijft onduidelijk'

'Van Hooijdonk maakt seizoen af bij NAC, toekomst aanvaller blijft onduidelijk'

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 09:25di 26-01-2021 om 09:25

Laatste update: dinsdag 26 januari 2021 om 10:45di 26-01-2021 om 10:45

Sydney van Hooijdonk maakt het seizoen af bij NAC Breda. De aanvaller beschikt over een aflopend contract en werd in verband gebracht met onder meer FC Emmen, maar een transfer in januari zit er niet in. De gesprekken over een nieuw contract zijn nog niet opgestart.

Van Hooijdonk is clubtopscorer bij NAC, maar ergert zich aan het feit dat hij niet altijd zeker is van een basisplaats in het Rat Verlegh Stadion. Dat hij het seizoen in Breda af gaat maken, is echter wel zeker, zo meldt BN DeStem. Er is nog veel onduidelijk over de situatie van Van Hooijdonk bij NAC. Het kan zomaar zijn dat hij voor twee of drie seizoenen bij gaat tekenen, maar hij kan aankomende zomer ook transfervrij de deur uitlopen.

NAC heeft op dit moment geen technisch directeur en een contractverlenging van Van Hooijdonk heeft zowel bij de speler als bij de club niet de hoogste prioriteit. De focus ligt voor nu volledig op het sportieve vlak. In het voorjaar wordt er gekeken of er een langere samenwerking mogelijk is. Het is in ieder geval zeker dat de spits het seizoen in Breda afmaakt: de transfervrije clausule in zijn in september opgewaardeerde contract verliep afgelopen zondagnacht.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws