'Real Madrid-paria is zichzelf niet meer en vindt zichzelf terug op transferlijst'

'Real Madrid-paria is zichzelf niet meer en vindt zichzelf terug op transferlijst'

03-02-2021 10:37
50

Real Madrid overweegt Vinicius Júnior na dit seizoen te verkopen. De Spaanse krant AS constateert dat de twintigjarige Braziliaan zichzelf niet meer is.

Real Madrid betaalde drieënhalf jaar geleden 46 miljoen euro voor Vinicius, die daarmee de duurste speler onder de leeftijd van negentien jaar werd. Dit seizoen vindt hij zichzelf echter terug op de bank. 'Het is duidelijk dat Vinicius het vertrouwen in zichzelf is verloren', constateert AS.

Inmiddels is de status van Vinicius binnen Real Madrid ook veranderd, klinkt het. Een vertrek van de Braziliaanse vleugelaanvaller was een jaar geleden nog onbespreekbaar, maar de clubleiding schaart hem nu bij de spelers die na dit seizoen een mooie transfersom kunnen opbrengen.

AS ziet een parallel tussen de prestaties van Vinicius en de kritiek van Karim Benzema bij de start van het seizoen. "Ik zweer het op het leven van mijn moeder. Geef hem de bal niet meer. Hij speelt tegen ons", zei Benzema in de rust van de Champions League-duel met Borussia Mönchengladbach tegen ploeggenoot Ferland Mendy.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie