Zirkzee ziet mogelijk probleem aan bij nieuwe club: 'Had er last van met de coach'

Zirkzee ziet mogelijk probleem aan bij nieuwe club: 'Had er last van met de coach'

04-02-2021 23:09
32

Joshua Zirkzee denkt dat de Italiaanse taal hem mogelijk problemen gaat opleveren tijdens zijn huurperiode bij Parma. De jonge spits stelt dat hij moeite had om te communiceren met zijn trainer.

"De taal kan een barrière zijn", zegt Zirkzee op de persconferentie voor het duel met Bologna. "Ik had er last van met de coach (Roberto D'Aversa, red), maar de andere jongens helpen me ermee. De overgang van de Bundesliga is misschien moeilijk, maar ik zal er alles aan doen om me zo snel mogelijk aan te passen en mijn best te doen."

Ondanks de taalbarrière, voelt Zirkzee zich wel op zijn plek bij Parma. "Ik voelde me hier meteen erg op mijn gemak hier, het voelt als een grote familie. Ik denk dat dit een perfecte plek is voor mij om te groeien en te verbeteren."

Bayern verhuurt Zirkzee voor de rest van het seizoen aan Parma. De huidige nummer negentien van de Serie A heeft na dit seizoen de optie om Zirkzee voor een bedrag om en nabij de vijftien miljoen euro iover te nemen. Ook hebben De Gialloblu een doorverkooppercentage van 7,5% bedongen.