Vraagtekens bij Instagram-post Ihattaren: 'Niet heel slim in een groepsproces'

Vraagtekens bij Instagram-post Ihattaren: 'Niet heel slim in een groepsproces'

13-02-2021 08:45
121

Mohamed Ihattaren leek het eens te zijn met de analyse van Kenneth Perez over het wisselbeleid van Roger Schmidt en plaatste na afloop een clipje op zijn Instagram. Perez zette vraagtekens bij het wisselbeleid van de Duitser.

Schmidt wisselt regelmatig zijn beste spelers en dat zorgt voor vraagtekens. Tegen Ajax werd Ihattaren vlak voor tijd gewisseld. "Ihattaren was de beste speler van PSV en dan word je gewisseld", zei Perez met een cynische ondertoon. Ihattaren besloot dat op zijn Instagram te zetten met een aantal lachtekens.

"Als Ihattaren dat dan plaatst, is dat natuurlijk ondermijnend", zegt Mike Verweij van De Telegraaf. "Het is niet heel slim in een groepsproces. Het geeft de frustratie wel aan." Ihattaren is in het verleden regelmatig gelinkt aan Ajax. Ook nu komt de club uit Amsterdam weer ter sprake. "Als je het stadion en de spelers ziet die bij Ajax spelen, kan ik me voorstellen dat Ihattaren liever aan de andere kant had gestaan", zegt Verweij. "Hij zegt het niet, maar straalt het wel uit."

Valentijn Driessen is het daarmee eens. "Dat geldt toch voor iedereen? Iedere voetballer in Nederland wil toch voor Ajax spelen? Zo is het gewoon. Dat is gewoon het hoogste niveau." Driessen ziet dat de spelers van PSV zich ergeren aan het wisselbeleid van Schmidt. "Je ziet aan hun lichaamstaal dat ze daarop reageren. Dat is al geen goed teken. Malen zei na PSV - FC Twente dat hij baalde en liever wilde blijven staan."