'Tapia blijft goed presteren en wordt begeerd door drie Europese topclubs'

'Tapia blijft goed presteren en wordt begeerd door drie Europese topclubs'

Gepubliceerd: zaterdag 13 februari 2021 om 17:54za 13-02-2021 om 17:54

Laatste update: zaterdag 13 februari 2021 om 17:57za 13-02-2021 om 17:57

Renato Tapia is in korte tijd een sleutelspeler geworden bij Celta de Vigo en heeft daarmee de belangstelling van een drietal grote clubs gewekt. Paris Saint-Germain, Atlético Madrid en Juventus zouden de ex-Feyenoorder in de gaten houden.

Vrijdagavond won Celta met 3-1 van Elche en daarin maakte Tapia wederom indruk. Volgens het Peruviaanse El Futbolero heeft dat de drie topclubs ervan overtuigd dat de Peruviaanse middenvelder daadwerkelijk een versterking kan zijn. Vooral zijn inzet en multifunctionaliteit vallen in de smaak.

Met de Peruviaan in de gelederen doet Celta mee om Europa League-voetbal en de club is dan ook niet van plan om Tapia komende zomer voor een spotprijs te laten vertrekken. El Futbolero weet wel dat de grote clubs door al zijn goede wedstrijden overtuigd zijn en dat een zomerse transfer onafwendbaar lijkt.

Tapia speelde in Nederland voor FC Twente, Feyenoord en Willem II. Vorige zomer vertrok de defensieve middenvelder uit Peru naar Spanje, waar hij nu al 22 wedstrijden de kleuren van Celta de Vigo verdedigt. Daarin scoorde hij nog niet, maar maakte hij dus wel veel indruk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws