Pastoor wordt de laan uitgestuurd bij Oostenrijkse hekkensluiter

Pastoor wordt de laan uitgestuurd bij Oostenrijkse hekkensluiter

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 19:50di 23-02-2021 om 19:50

Alex Pastoor is ontslagen bij het Oostenrijkse SCR Altach. De Nederlandse trainer stond met zijn ploeg op de laatste plaats in de competitie en dat heeft hem nu de kop gekost.

Na achttien wedstrijden staat Altach met twaalf punten onderaan in de Oostenrijkse Bundesliga en dus is de paniek groot bij de club, die vorig jaar onder Pastoor nog achtste werd. De Nederlander was sinds maart 2019 werkzaam in Oostenrijk en ondernam aldaar zijn tweede buitenlandse avontuur nadat hij eerder al bij Slavia Praag werkte. In Nederland was hij als assistent actief bij AZ en zwaaide hij de scepter bij Sparta, Excelsior en NEC.

Peter Pfanner, clubpresident van Altach, legt op de website uit waarom Pastoor de laan uitgestuurd wordt. "Helaas hebben de maatregelen die in de winter zijn genomen en de vele gesprekken niet de gewenste uitkomst gehad. Daarom zijn we nu tot deze beslissing gekomen. Ik wil Alex en assistent Martin Bernhard, die alles tot de laatste dag hebben geprobeerd, bedanken voor hun inzet en ik wens hen het allerbeste in de toekomst."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws