Klaassen geniet van jeugdige ploeggenoten: 'Raar, maar het verbaast me niet'

Klaassen geniet van jeugdige ploeggenoten: 'Raar, maar het verbaast me niet'

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 09:45vr 26-02-2021 om 09:45

Davy Klaassen verbaasde zich niet over het 'volwassen' spel van de jongelingen bij Ajax in het duel met het Franse Lille. De inmiddels ervaren Klaassen (28) genoot op het middenveld van zijn jeugdige ploeggenoten en stelt dat Ajax nog lang plezier gaat beleven aan de exponenten uit de jeugdafdeling.

Ryan Gravenberch (19), Devyne Rensch (18) en Jurriën Timber (19) hadden allen een basisplaats in het Europa League-duel met Lille OSC (2-1 winst, red.) donderdagavond. Na een klein uur spelen kwam ook Brian Brobbey (19) nog binnen de lijnen. De jonkies van Ajax maakten een zeer sterke indruk op Klaassen, vertelt hij in gesprek met Ajax Life. "Zo’n duel met Lille is héél belangrijk voor ze. Maar je merkt dus echter totaal niet dat ze nog zó jong zijn. Dat is een groot compliment voor die jongens."

Toch wil Klaassen de prestaties van de jongelingen niet als 'normaal' bestempelen. "Het is echt niet zomaar wat om zo tegen Lille te spelen, alsof je al heel lang in het eerste elftal staat. Weet je, het is misschien raar, maar het verbaast me totaal niet. Ik zie hoe ze met hun sport bezig zijn en ik zie ze elke dag op de training. Als ze zo doorgaan, dan beleven we nog heel veel plezier aan deze jongens."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws