Breaking news

LIVE: Haller zet Ajax met acrobatisch doelpunt op snelle voorsprong in Waalwijk

Vraagtekens bij Vloet na Twentse derby: 'Je denkt: Hadden we dan de 3-2 gemaakt?'

Vraagtekens bij Vloet na Twentse derby: 'Je denkt: Hadden we dan de 3-2 gemaakt?'

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 08:11ma 01-03-2021 om 08:11

Laatste update: maandag 1 maart 2021 om 08:47ma 01-03-2021 om 08:47

Rai Vloet verlangde in de derby tussen Heracles en FC Twente sterk naar supporters op de tribune. De 24-jarige aanvallende middenvelder was dan ook extra blij dat de fans van Heracles voor de wedstrijd naar het stadion kwamen.

Vloet voelde tijdens het treffen tussen Heracles en Twente, dat in een 2-2 gelijkspel eindigde, het gemis van supporters. "Daar verlang je op zo'n avond als deze extra naar", vertelt Vloet na afloop, geciteerd door TC/Tubantia. "Je denkt: wat als ze er waren geweest, hadden ze ons in de slotfase een impuls gegeven? Hadden we dan de 3-2 gemaakt?"

Toch lieten de supporters wel degelijk van zich horen. Op de parkeerplaats van Erve Asito steunden de supporters van Heracles hun club met fakkels, gezang en gejuich. "Er waren voor mijn gevoel honderden mensen. Het gaf ons een heerlijk gevoel. Je doet het voor hen", vertelt Vloet. "Dat weet je wel, maar als je de fans dan weer ziet, voel je het extra. Zo'n derby tegen FC Twente prikkelt extra. Ik hou van dit soort wedstrijden, het geeft me net die paar procent extra scherpte."


Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws