Breaking news

LIVE: Rensch valt geblesseerd uit, Ajax leidt nog steeds met minimaal verschil

Koeman laat zich horen over positie als hoofdtrainer: 'Dan hebben we een probleem'

Koeman laat zich horen over positie als hoofdtrainer: 'Dan hebben we een probleem'

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 22:32di 02-03-2021 om 22:32

Laatste update: dinsdag 2 maart 2021 om 23:06di 02-03-2021 om 23:06

FC Barcelona-trainer Ronald Koeman maakt zich geen zorgen over zijn positie bij de club. Over enkele dagen staan de presidentsverkiezingen bij Barça op het programma. De mogelijkheid bestaat dat de nieuwe president Koeman inruilt voor een andere trainer.

"Ik maak me er geen zorgen over", vertelt Koeman over zijn positie als hoofdtrainer op de persconferentie, geciteerd door Mundo Deportivo. Volgens meerdere geruchten is het mogelijk dat Koeman na de presidentsverkiezingen niet meer werkzaam is in Camp Nou. "Mijn motivatie is vanaf de eerste dag hetzelfde. Ik wist bij mijn komst dat het met Covid ingewikkeld is om trainer van Barcelona te zijn. Ik wil hier zijn en dit is mijn werk. Als ik geen toekomst voor mezelf zie hier, dan hebben we een probleem. Ik heb namelijk nog een jaar contract."

Koeman benadrukt dat hij nog geen van de presidentskandidaten heeft gesproken. "Ik heb met niemand gesproken. We moeten wachten wie de president wordt en wat zijn plan is. Als we weten wie de het zal worden, dan moet hij me de weg wijzen. Maar dat is voor volgende week. Woensdag is een belangrijke wedstrijd (tegen Sevilla in de Copa del Rey, red.) waarop ik me focus."

Barcelona neemt het woensdag dus op tegen Sevilla in het Spaanse bekertoernooi. In eigen huis moet de formatie van Koeman een 2-0 achterstand goedmaken. In de competitie gaat het steeds beter met Barcelona. De club is geklommen naar de tweede plek. De achterstand op koploper Atlético Madrid is vijf punten. Atlético heeft wel wedstrijd minder heeft gespeeld. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws