'Varane gaat voor nieuw avontuur en dient transferverzoek in bij Real Madrid'

'Varane gaat voor nieuw avontuur en dient transferverzoek in bij Real Madrid'

10-03-2021 12:09
19

Raphaël Varane wil na dit seizoen vertrekken bij Real Madrid. De Franse verdediger, die sinds jaar en dag het centrale duo vormt met Sergio Ramos, is op zoek naar een nieuw avontuur en hoopt op de Premier League.

Het contract van Varane loopt in de zomer van 2022 af en dus heeft Real alleen komende zomer nog de kans om geld aan de Fransman te verdienen. Zelf wil de verdediger ook graag weg: hij heeft volgens AS een transferverzoek ingediend bij De Koninklijke omdat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging. De Engelse Premier League trekt hem enorm.

Wedden

Meer odds

Varane is nu 28 en heeft na tien seizoenen in Bernabéu behoefte aan een andere omgeving. Real kan de Fransman ook niet meer op andere gedachten brengen, zo schrijft AS, want het gaat hem niet om geld. Aangezien de stopper nu nog op een leeftijd is waar hij een ruim deel van zijn loopbaan nog voor zich heeft, wil hij de stap per se koemnde zomer gaan maken.

Welke Premier League-club klaar is om Varane op te pikken, is nog niet duidelijk. Real is ondertussen bezig met het halen van een vervanger, omdat ze ook rekening houden met het vertrek van Sergio Ramos. De namen van Jules Koundé (Sevilla), Pau Torres (Villarreal) en David Alaba (Bayern München) staan op het lijstje.