'Twitter-oorlogje' tussen Feyenoord en PSV: 'Doe ons deze dan maar'

'Twitter-oorlogje' tussen Feyenoord en PSV: 'Doe ons deze dan maar'

10-03-2021 16:12
141

PSV en Feyenoord zijn op Twitter in een kleine 'oorlog' verwikkeld. De Eindhovenaren reageerden ludiek op een post van de Stadionclub, maar kregen vervolgens een vinnige reactie terug.

Feyenoord deelde woensdag een post waar supporters hun favoriete Rotterdamse doelpunt in het Philips Stadion konden aanvragen. De reacties stroomden binnen en er werd geïnformeerd naar goals van Éric Botteghin en Nicolai Jörgensen, maar ook PSV antwoordde op de post.

Wedden

Meer odds

De Eindhovenaren deelden een filmpje van één van de tien goals die ze maakten tijdens de beruchte 10-0 overwinning op 24 oktober 2010 en lieten dat gepaard gaan met de tekst: 'Doe ons deze maar'

Dat leek tegen het zere been te zijn van Feyenoord, dat met een bekende meme antwoordde en de draak stak met de reactie van PSV. Die tweet is veelvuldig gedeeld en daarmee lijkt het 'mini-oorlogje' door de Rotterdammers gewonnen te zijn.

PSV en Feyenoord staan zondagmiddag vanaf 14.30 uur tegenover elkaar in het Philips Stadion. De Brabanders moeten winnen om koploper Ajax nog een beetje in het zicht te houden, terwijl de Club van Zuid een zege nodig heeft om nog naar boven te kunnen kijken.