Clash met oude club voor Stekelenburg: 'Ik denk dat Roma niet blij met ons is'

Clash met oude club voor Stekelenburg: 'Ik denk dat Roma niet blij met ons is'

Gepubliceerd: vrijdag 19 maart 2021 om 23:02vr 19-03-2021 om 23:02

Laatste update: vrijdag 19 maart 2021 om 23:36vr 19-03-2021 om 23:36

Maarten Stekelenburg stond in het verleden onder contract bij AS Roma en treft zijn oude ploeg met Ajax in de kwartfinale van de Europa League. De doelman heeft vertrouwen in een goed resultaat en denkt dat ze in Rome niet blij zijn met Ajax.

"Dat is leuk. Ook al is het acht jaar geleden dat ik in Rome speelde", reageert Stekelenburg in gesprek met het clubkanaal op de loting voor de Europa League. Hij is gematigd tevreden met de koppeling aan Roma. "Het had beter gekund en slechter gekund. We zaten in de spelersbus te kijken, want we waren net geland. Ik denk dat AS Roma niet blij met ons is."

Naast het nieuws dat hij het met Ajax op gaat nemen tegen zijn oude club, kreeg Stekelenburg vrijdag ook te horen dat hij opgeroepen is voor het Nederlands elftal. "Het is voor mij geweldig dat ik weer bij Oranje zit. Dit heb ik niet zien aankomen. Niemand had verwacht dat dit met André Onana zou gebeuren", vertelt Stekelenburg, die wil strijden om een basisplek. "Je moet altijd voor het hoogst haalbare gaan. Ik ga er niet heen om vakantie te vieren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws