Mooie woordenwisseling tussen Perez, Kraay jr. en Koopmeiners: 'Ik ben verliefd'

Mooie woordenwisseling tussen Perez, Kraay jr. en Koopmeiners: 'Ik ben verliefd'

21-03-2021 18:12
29

Kenneth Perez heeft zondagmiddag genoten van het spel van AZ-aanvoerder Teun Koopmeiners. Het levert na de wedstrijd een leuke woordenwisseling op tussen Perez, Hans Kraay jr. en Koopmeiners. Perez geeft aan 'verliefd' te zijn.

"Ik ben echt verliefd op Koopmeiners", begint Perez aan tafel bij ESPN. "Ik las zijn interview in het NRC... Als mens, als voetballer. Een veel scorende persoonlijkheid en hij is super realistisch. Vooral over het ophemelen van jonge spelers. Hij vindt dat het veel te snel gaat. Na tien wedstrijden is het al hosanna, iedereen wil de eerste zijn om te zeggen: ik heb nu iets gezien."

Niet veel later schakelen ze vanuit de studio naar Alkmaar, waar Koopmeiners klaarstaat voor een interview. Kraay jr. geeft het nieuws door aan de AZ-middenvelder. "Kenneth is verliefd op Teun Koopmeiners." De aanvoerder van AZ kan er wel om lachen. "Ik ook op jou, Kenneth."

Kraay jr. maakt vervolgens nog wel even wat duidelijk aan Koopmeiners en Perez. "Dan is hij wel de nummer twee hè, want ik ben de voorzitter van de fanclub!"