'Pratto keert in juni terug, als zijn contract met Feyenoord is afgelopen'

'Pratto keert in juni terug, als zijn contract met Feyenoord is afgelopen'

26-03-2021 12:38
26

Lucas Pratto is niet van plan om voor het einde van het seizoen al te vertrekken bij Feyenoord. De Argentijnse spits kan de verwachtingen in De Kuip niet waarmaken en wordt gelinkt aan een vroegtijdig vertrekt, maar zijn zaakwaarnemer Gustavo Goñi weet niet waar die geruchten vandaan komen.

Pratto werd in de winterstop naar Rotterdam gehaald, begon een aantal wedstrijden in de basis, maar verdween vervolgens al snel naar de achtergrond. De Beer zit inmiddels bijna alle wedstrijden op de bank. Een vroegtijdig vertrek uit Nederland behoort echter niet tot zijn plannen. "Lucas keert in juni terug, als zijn contract met Feyenoord is afgelopen", reageert Goñi kort maar krachtig bij het Argentijnse radioprogramma Fútbol 910.

Het is nog niet bekend waar de toekomst van Pratto volgend seizoen ligt. Vélez Sarsfield wordt genoemd, maar Goñi wil niet op geruchten ingaan. "Het is erg voorbarig", vervolgt hij. "We gaan eerst praten met River Plate, om te kijken wat de plannen zijn. We kijken ook of er iets uit Europa komt. Lucas is een vechter, fysiek en geestelijk erg sterk. Hij heeft nog een paar jaren te gaan", sluit Goñi af.

Naast Vélez Sarsfield zou ook het Chileense Universidad Católica interesse hebben in Pratto