Tegenvaller voor Koeman: Coutinho verlaat Spanje, verdere revalidatie in Brazilië

Tegenvaller voor Koeman: Coutinho verlaat Spanje, verdere revalidatie in Brazilië

Gepubliceerd: maandag 29 maart 2021 om 22:13ma 29-03-2021 om 22:13

Laatste update: maandag 29 maart 2021 om 22:14ma 29-03-2021 om 22:14

Philippe Coutinho gaat in Brazilië verder werken aan zijn revalidatie. De FC Barcelona-speler liep in december 2020, tijdens de wedstrijd tegen Eibar, een meniscusblessure op. Het herstel verloopt minder dan verwacht.

Barcelona laat via officiële kanalen weten dat Coutinho naar Brazilië reist om daar verder te werken aan zijn revalidatie. De Braziliaan had er bij de clubleiding al op aangedrongen om extern een second opinion over de behandeling aan te vragen. Hij is niet tevreden met de aanpak van Barça in zijn revalidatie. Naar verluidt gaat hij in Brazilië voor de tweede keer onder het mes.

Er werd in december vorig jaar gedacht dat Coutinho rond deze tijd weer op het veld zou staan bij Barcelona, maar inmiddels zijn de verwachtingen bijgeschroefd. Zo meldde Diario AS eerder al dat het een meevaller zou zijn als Coutinho dit seizoen nog twee of drie wedstrijden mee kan doen. De Spaanse krant gaf aan dat Coutinho in Qatar zou worden behandeld, maar de middenvelder reist af naar zijn geboorteland Brazilië om daar geholpen te worden aan zijn knie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws