Klaiber 'trots' op oud-ploeggenoot: 'Hij speelt Champions League, doet het goed'

Klaiber 'trots' op oud-ploeggenoot: 'Hij speelt Champions League, doet het goed'

Gepubliceerd: woensdag 31 maart 2021 om 18:27wo 31-03-2021 om 18:27

Laatste update: woensdag 31 maart 2021 om 18:35wo 31-03-2021 om 18:35

Sean Klaiber speelde in zijn tijd bij FC Dordrecht samen met Robin Gosens, die nu furore maakt bij Atalanta Bergamo en het Duitse nationale elftal. Klaiber had niet verwacht dat zijn oud-ploeggenoot zo'n goede ontwikkeling door zou gaan maken. Zelf droomt hij van het Nederlands elftal.

"Robin is een hele hardwerkende jongen, ik had het niet echt verwacht", begint Klaiber in de podcast Dordt op Dinsdag over de recente prestaties van zijn oude ploeggenoot. "Hij doet het zo goed... Ik denk dat hij het meest succesvol is van alle spelers waarmee ik bij Dordrecht heb gespeeld. Hij speelt Champions League, ik denk dat hij bovenaan staat daarin. Daar ben ik wel trots op."

Klaiber speelde zelf 'slechts' een half jaartje bij Dordrecht, maar bewaart goede herinneringen aan zijn tijd bij de club. Via verschillende omzwervingen kwam hij uiteindelijk bij Ajax terecht. Daar zit hij voornamelijk op de bank. Desondanks durft Klaiber te dromen van het Nederlands elftal. "Dat zou heel mooi zijn, maar dan moet ik eerst spelen bij Ajax. Dat is wel iets dat in mijn hoofd zit", sluit hij af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws