Balen van afwezigheid Ihattaren bij Jong Oranje: 'Dan mis je hem wel'

Balen van afwezigheid Ihattaren bij Jong Oranje: 'Dan mis je hem wel'

Gepubliceerd: zondag 4 april 2021 om 18:54zo 04-04-2021 om 18:54

Cody Gakpo baalde ervan dat Mohamed Ihattaren er niet bij was bij Jong Oranje in de groepsfase van het EK O21 in Hongarije. Hij had zijn ploeggenoot, die vandaag zorgde voor de 3-0 tegen Heracles Almelo, er graag bij gehad.

Ihattaren vestigde de aandacht na het duel met Heracles op zichzelf door de 3-0 op prachtige wijze achter Janis Blaswich te krullen. Bij het vieren van het doelpunt riep de middenvelder in de camera 'niemand die mij kapot krijgt'. Niet veel later baarde Ihattaren opzien, door een interview met de NOS te weigeren.

Gakpo is blij voor zijn ploeggenoot en reageert op zijn uitspraken na de treffer. "Het was een mooie goal. Ik heb niet meegekregen dat hij iets heeft geroepen. Ik heb hem daar ook niet over gesproken", vertelt Gakpo in gesprek met de NOS

Ihattaren ontbrak tijdens de afgelopen interlandperiode bij Jong Oranje. Bondscoach Erwin van de Looi nam de PSV'er niet op in de selectie.  "Mo is een goede jongen, een goede vriend van me. Als hij erbij kan zijn, is het altijd leuk", reageert Gakpo daarop. "En hij is een goede voetballer natuurlijk, dan mis je hem wel."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws