Bosz greep naast Götze: 'Door zijn verleden bij Ajax goed oog voor Eredivisie'

Bosz greep naast Götze: 'Door zijn verleden bij Ajax goed oog voor Eredivisie'

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 08:03wo 07-04-2021 om 08:03

Peter Bosz greep in de zomerse transferperiode naast de handtekening van Mario Götze, die ervoor koos om aan de slag te gaan bij PSV. De Duitse middenvelder heeft niets dan lovende woorden over voor Bosz en krijgt zelf de complimenten van zijn ploeggenoot Philipp Max.

Bosz wilde Götze graag naar Leverkusen halen, toen hij nog als trainer voor de groep stond bij Die Werkself. De Nederlandse oefenmeester praatte erover met Götze, die uiteindelijk voor een avontuur bij PSV koos. "Peter heeft door zijn verleden bij Ajax een goed oog voor de Eredivisie, we hebben regelmatig contact", vertelt Götze in een interview met BILD. "Ik denk dat zijn filosofie en zijn spelidee echt goed zijn, al zien clubs in Duitsland dat niet altijd zo."

Götze is een belangrijke kracht op het middenveld van PSV, zo weet ook zijn ploeggenoot Max. "Mario weet wanneer hij snel moet spelen, het spel moet vertragen of achteruit moet spelen. Met name zijn ongelooflijke techniek en het gevoel voor de situatie vallen op. Dat kan je niet trainen, die kwaliteit heb je of niet", sluit de Duitse linksback af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws