'Van Gaal kan technisch beleid uit gaan zetten bij Belgische topclub'

'Van Gaal kan technisch beleid uit gaan zetten bij Belgische topclub'

Gepubliceerd: woensdag 14 april 2021 om 08:48wo 14-04-2021 om 08:48

Opvallend nieuws uit België: Royal Antwerp FC hoopt Louis van Gaal te strikken. De nummer twee van de Jupiler Pro League lijkt binnenkort afscheid te nemen van technisch directeur Louis D'Onofrio en voorzitter Paul Gheysens droomt van de komst van de ex-bondscoach van Oranje.

Dat meldt Het Nieuwsblad. Volgens de Belgische krant is Gheysens een bijzonder grote fan van Van Gaal. De voormalig trainer van Ajax, FC Barcelona, AZ, Bayern München, en Manchester United wordt gezien als een mogelijke opvolger van D'Onofrio, die zwaar onder druk staat.

Of Van Gaal open staat voor de uitdaging bij de oudste club van België, is echter zeer de vraag. De voormalig bondscoach van het Nederlands elftal wordt binnenkort zeventig jaar en kondigde enige tijd geleden al aan dat hij in principe met pensioen is. Zijn laatste klus was bij United, waar hij in 2016 vertrok.

Voor Van Gaal zou het desondanks niet zijn eerste periode bij Antwerp zijn. Van 1973 tot 1977 was hij ook actief voor de club, maar dan als speler. Iets minder dan een jaar geleden slaagde Antwerp er nog in om Van Gaal te strikken als gast bij 'Number One', de talkshow van The Great Old.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws