PSV-huurling Bruma speelt zich in de kijker: 'Voor hem is volop belangstelling'

PSV-huurling Bruma speelt zich in de kijker: 'Voor hem is volop belangstelling'

26-04-2021 19:39
98

Armindo Bruma kan PSV nog steeds miljoenen op gaan leveren: de Portugees, dit seizoen uitgeleend aan Olympiakos, doet het uitstekend in Griekenland. Volgens zijn zaakwaarnemer is er inmiddels volop interesse. 

Catio Baldé, die Bruma al jarenlang bijstaat als zaakwaarnemer, weet nog niet wat de toekomst gaat brengen voor zijn cliënt. Zo heeft Olympiakos de optie om Bruma voor zeven miljoen euro over te nemen van PSV. "Uiteindelijk moeten zij eerst beslissen of ze willen dat hij langer blijft. Daarna is er ook een kans voor andere clubs, die Bruma over willen nemen. Voor hem is volop belangstelling. Onder meer uit Duitsland, Spanje en Turkije", vertelt hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Een terugkeer naar Eindhoven is volgens Baldé niet uitgesloten. Bruma kijkt niet met een vervelend gevoel terug op zijn tijd in het Philips Stadion. "Het is uiteindelijk dus eerst aan Olympiakos en als zij hem willen overnemen, kunnen ze via de koopoptie de deal sluiten met PSV. Gebeurt dat niet, dan besluit PSV over zijn toekomst en of andere clubs in beeld komen", sluit Baldé af.

Bruma maakte in de zomer van 2019 de overstap van RB Leipzig naar PSV. De club uit Eindhoven legde twaalf miljoen euro neer voor de Portugees.