Ajax gewezen op zeven kwaliteiten Sulemana: 'Ik vind hem beter dan Kudus'

Ajax gewezen op zeven kwaliteiten Sulemana: 'Ik vind hem beter dan Kudus'

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 13:40do 13-05-2021 om 13:40

Kamaldeen Sulemana zou een serieuze versterking zijn voor Ajax. Dat stelt Kevin Diks, die als speler van Aarhus GF vier keer tegen de aanvaller van FC Nordsjaelland speelde.

"Het is verschrikkelijk mooi om tegen een goede speler te voetballen", zegt Diks tegen ESPN. Hij is onder de indruk. "Sulemana is één van grootste talenten in de competitie. Ik heb vier keer tegen hem gespeeld. Dat was leuk, een goede uitdaging. Hij is een heel goede speler."

Sulemana heeft veel sterke punten, vervolgt Diks. "Hij is bloedsnel, heeft een heel goede actie, is explosief, kan vanuit het niets de hele wedstrijd kantelen, heeft een goede pass, voetbalgogme en weet de ruimtes goed te bespelen. De laatste tijd scoort hij ook veel meer. Hij jaagt op goals en assists."

Als Ajax erin slaagt om het eveneens geïnteresseerde Manchester United af te troeven, dan wordt Sulemana de tweede speler in een jaar tijd die overkomt van Nordsjaelland. Mohammed Kudus ging de Ghanese aanvaller voor. Diks: "Ik vind Sulemana beter dan Kudus."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws