'Lautaro Martínez maakt na dit seizoen de overstap naar Atlético Madrid'

'Lautaro Martínez maakt na dit seizoen de overstap naar Atlético Madrid'

Gepubliceerd: zaterdag 15 mei 2021 om 09:32za 15-05-2021 om 09:32

Laatste update: zondag 16 mei 2021 om 12:13zo 16-05-2021 om 12:13

De zorgwekkende financiële situatie van Internazionale zou zomaar gevolgen kunnen hebben voor de toekomst van Lautaro Martínez bij de club. De 23-jarige Argentijnse spits zou in beeld zijn bij het Spaanse Atlético Madrid.

Op sportief gebied beleefde Inter een topseizoen. De formatie van Antonio Conte wist de landstitel binnen te slepen. Financieel zit de club, vanwege de coronapandemie, echter in een zeer lastige situatie. Eerder deze maand vroeg voorzitter Steven Zhang al aan de spelers of ze twee maanden aan salaris in wilden leveren.

De kersverse kampioen van Italië heeft geld nodig. Wellicht komt dit binnen na de transfer van spits Martínez. Nicola Ventola, oud-spits van Inter, laat in het online praatprogramma Bobo TV weten dat er Spaanse interesse is voor de Argentijnse aanvaller. "Ik ga hier een klein bommetje laten vallen: iemand vertelde mij dat Martínez volgend seizoen voor Atlético gaat spelen", aldus Ventola.

"Diegene vertelde mij dat alles al rond is en dat Atlético veel geld voor hem gaat betalen", vervolgt Ventola zijn verhaal. Naar verluidt wil Inter ongeveer tachtig miljoen euro ontvangen voor Martínez. Eerder werd de Argentijn al gelinkt aan een overstap naar het FC Barcelona van Ronald Koeman. Martínez heeft bij Inter nog een contract tot medio 2023.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws