Fraser ziet 'competitievervalsing' voor duel met Feyenoord: 'Toen zei ik het ook'

Fraser ziet 'competitievervalsing' voor duel met Feyenoord: 'Toen zei ik het ook'

Gepubliceerd: dinsdag 18 mei 2021 om 18:01di 18-05-2021 om 18:01

Henk Fraser vindt dat er gesproken kan worden van 'competitievervalsing', nu er fans aanwezig mogen zijn als Sparta op bezoek gaat bij Feyenoord in de play-offs. Omdat de clash over één wedstrijd gespeeld wordt, kan Feyenoord profiteren van het thuisvoordeel.

Op social media spreken Sparta-supporters over competitievervalsing, nu er 6500 Feyenoord-fans aanwezig mogen zijn bij het duel met de stadsgenoot. "Ik deel die mening absoluut", vertelt Fraser voor de camera van RTV Rijmond. "Toen wij thuis tegen VVV speelden (met fans in het stadion, red.), sprak ik ook van competitievervalsing. Ik vind dat ik het nu weer mag zeggen."

"Aan het begin van dit seizoen zijn alle clubs echter akkoord gegaan met dit protocol", nuanceert Fraser de zaak. "We gaan er dus geen punt van maken. Maar ik denk dat we wel kunnen spreken van competitievervalsing."

Het duel tussen Feyenoord en Sparta staat woensdagavond om 21.00 uur op de planning. De winnaar van die wedstrijd zal met FC Groningen of FC Utrecht strijden om een voorronde Conference League-ticket.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws