'Mosterd na de maaltijd: De Boer zocht alsnog contact met Oranje-afvaller'

'Mosterd na de maaltijd: De Boer zocht alsnog contact met Oranje-afvaller'

Gepubliceerd: donderdag 27 mei 2021 om 21:33do 27-05-2021 om 21:33

Bondscoach Frank de Boer heeft woensdagavond alsnog contact gezocht met Jeremiah St. Juste, meldt De Telegraaf. De 24-jarige verdediger van FSV Mainz moest via de media vernemen dat hij was afgevallen voor de EK-selectie van het Nederlands elftal.

De Boer vertelde op de persconferentie dat hij alle afvallers persoonlijk op de hoogte had gebracht, maar al snel werd duidelijk dat dat niet het geval was. Anwar El Ghazi kreeg nota bene een berichtje tijdens de opnames van een tv-programma en ook St. Juste werd 'vergeten'. De oud-speler van sc Heerenveen en Feyenoord dacht tot kort voor de video die de KNVB deelde dat hij de laatste schifting had overleefd. 

St. Juste kreeg het nieuws als eerste via een journalist te horen. 'De bondscoach wilde zijn communicatiefout deels herstellen met de toenadering tot St. Juste, al zal dit als mosterd na de maaltijd hebben gevoeld', schrijft De Telegraaf.

Overigens staat St. Juste in de belangstelling van topclubs uit de Bundesliga en Premier League. Vooral Borussia Dortmund zou concreet zijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws