Xavi 'droomt' van trainerspositie Barcelona: 'Voelt nu alsof ik er klaar voor ben'

Xavi 'droomt' van trainerspositie Barcelona: 'Voelt nu alsof ik er klaar voor ben'

Gepubliceerd: donderdag 10 juni 2021 om 19:05do 10-06-2021 om 19:05

Als Xavi een nieuwe aanbieding van FC Barcelona krijgt om trainer van de club te worden, dan is het niet ondenkbaar dat de huidige oefenmeester van Al-Sadd daar deze keer wél op ingaat. Xavi zei in het verleden twee keer 'nee' tegen Barça, maar voelt zich nu 'klaar' voor de klus. De voormalig speler van de Catalaanse club heeft de laatste maanden echter geen nieuwe aanbieding gekregen van president Joan Laporta.

In gesprek met AS vertelt Xavi over een mogelijke rol als trainer bij de Catalaanse club. "Ik weet niet wanneer dat zal gebeuren. Voor mij is het een droom om ooit terug te keren naar Barcelona. Bij de vorige twee aanbiedingen die ik van de club kreeg, was ik er nog niet klaar voor. Nu voelt dat wel zo."

Xavi onthult ook dat hij de afgelopen periode niet heeft gesproken met Laporta. De Barça-preses polste afgelopen weken naar verluidt verschillende trainers, om te kijken naar een eventuele vervanging voor Ronald Koeman. "Ik heb een erg goede relatie met Laporta", vertelt Xavi. "Ik heb hem de laatste vier maanden alleen niet kunnen spreken. Ik kan daar niet veel meer over vertellen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws